Widzieliscie jak radza sobie polacy na tych MS ? Jak dla mnie to niesamowite pojechali Rosje (choc bylo ciezko), Serbie ciekawe kto bedzie nastepny . Mowi sie ze bedziemy mieli miejsce na podium a Wy jak myslicie ? Kto nas pokona ?
ja twierdzę,że nasza drużyna tym razem jest jak huragan :D wszystkich rozbijają w pył,nawet Serbów... obawiam się jednak,że Bułgaria może nas pokonać i mam nadzieję,że do tego nie dojdzie. ale na pewno byłoby wspaniale,gdyby po tylu latach udało się Polakom stanąć na podium
Jak widać Serbowie nei okazali się poważnymi rywalami dla biało-czerwonych...
Jest jednak jeden mankament... Polacy delikatnie mówiąc, nie lubią grać z Brazylią... nie pamietam kiedy ostatnio z nimi wygralismy, przewaznie to oni okazują się lepsi, tak wiec uważam, że jeżeli nie spotkamy się z brazylią to raczej pewne złoto jest;)
_________________ Było minęło.. Jest jak jest, a co ma być to będzie ;)
Carpe diem ;)
ekhm...Zapominasz o Bułgarii,bo to właśnie z nimi jesteśmy teraz rozstawieni... to jest bardzo dobra druzyna,możemy z nią przegrać.Dlatego możemy nie mieć złota :/
zadnego przeciwnika sie nie ignoruje. Ale po bułgarach powinni pojechać jak po maśle jak tylko utrzymają formę. A z Brazylią to jak z Rosją, tez za duzo z nimi nie wygrywalismy.
bedzie dobrze, Małysza niema, Kubica nie jeździ to gdzieś trzeba miec idola!
_________________ Pomyśl zanim napiszesz a nie Napisz zanim pomyślisz! [...ja tak nie robilem i żałuje...]
Hehe :) Na to samo wychodzi :)
Tak samo jak w piłce nożnej:) Potęga europejska jest potęgą światową, gdyż prawie cała elita skupia się właśnie w europie (Eosja, Bułgaria, Serbia, Włochy).
Carpe diem ;)
Podium? Tak!!!!
Polacy w finale mistrzostw świata Japonia 2006!
Po emocjonującym meczu pokonaliśmy Bułgarów 3:1
Nie wiadomo jeszcze, jakiego koloru będzie medal.
Czeka nas teraz mecz z Brazylią, która pokonała Serbię i Czarnogórę również 3:1, którego najbardziej się obawiałem.
Miejmy nadzieję, że będzie na co popatrzeć.
Carpe diem ;)
srebrny medal jest murowany, czy będzie złoto? Brazyila jest mistrzem, walka na pewno bedzie zacięta... Jednakże jest cicha nadzieja, że jakimś cudem uda nam się wygrać, tym bardziej, że do tej pory nie przegraliśmy ani jednego meczu. Szansa jest, ale niewielka...
trzymajmy wszyscy kciuki za naszych siatkarzy! jak naprawe sie zmobilizuja, jesli nadal beda grac tak dobrze i jesli zapomna o wszytskich przegranych z brazylia, pozbeda sie oporow to wygramy to! mam nadzieje ze sie tak stanie. a nawet jesli im sie nie uda to i tak szalejmy z radosci z drugiego miejsca bo jest z czego
DO BOJU POLSKOOO!!! :D
to wspaniale,że mamy 2 miejsce :) w końcu medal od ponad 30 lat...
no i mamy także najlepszego rozgrywającego :D dużym sukcesem jest również to,że Mariusz Wlazły był nominowany na MVP mistrzostw