Jajku! Czemu tu sa same tasiemce i shity??? ;( buuuuu. Same telenowele, czemu sie wokolo nich swiat kreci? Brrr az ciarki mam hahahha. A gdzie np oficer (moim zdaniem najlepszy serial polski, wlacznie z oficerami), gdzie jakies seriale komediowe, lub inne?
Klan... oglądałam kiedyś,znam go więc głosuję na ten serial
M jak milość,też jest bardzo dobry,oddaję głos równiż na niego
Na dobre i na złe,również interesujący
reszta seriali nieznana :D (przesadzam,widzialam parę odcinków Magdy M. i Na Wspólnej)
Hmm :) szczerze??? żaden ztych seriali :P no ewentulanie MAgda M :) bo lubię słuchać tych podkałdów muzycznych tudzież najczęściej HEY Noo i podoba mi się wystrój mieszkań ;) Dlatego od czasu do czasu oglądam :)
Ulubiony serial: LOST nic dodać nic ująć ;) noo i mogą być "Kryminalni" albo "Kryminalne zagadki LAs Vegas" Tyle...
Ja zabardzo nie mam czasu na seriale, ale jedyny jaki lubie to Magda M.
Może dlatego, że jest raz w tygoniu... ;]
Mnie seriale nie kręcą...
Kiedyś uwielbiałam Na wspólnej...
ale teraz ta ilość odcinków mnie przeraża
_________________ Wo bist du jetzt ? Warum bist du nicht hier, bei mir ? =*
O boże...
kiedy słusze muzyczke Mody na Sukces...
Dostaje zawału...
Wkurza mnie ona do potęgi n
A kiedy słysze, który to odcinek to popadam w paniczny śmiech...
O laboga...
Moja prababcia to oglądała jeszcze...
A nie żyje już od 3 lat [*]
_________________ Wo bist du jetzt ? Warum bist du nicht hier, bei mir ? =*
prawda jest taka ze poziom polskich seriali jest denny, w porównaniu z każdym innym serialem "zachodnim". Potrafimy produkować tylko mierne telenovele ala "Esmeralda" czy Niewolnica Dinozaura, czy jak jej tam. Nie zrobimy nigdy serialu na miare nawet głupiej Szansy na Sukces, bo nie i tyle. W końcu mieszkamy w Polsce
_________________ Pomyśl zanim napiszesz a nie Napisz zanim pomyślisz! [...ja tak nie robilem i żałuje...]
Krótko: nie ma czegoś takiego jak życiowy serial! tak samo życiowe są przygody koziołka matołka jak m jak miłość !!
dlatego właśnie wyraz "życiowy" ujęty jest w tzw. cudzysłowiu;p te seriale tak naprawde są do życia najmniej podobne, i odbiegają kompletnie od czegokolwiek.
_________________ Pomyśl zanim napiszesz a nie Napisz zanim pomyślisz! [...ja tak nie robilem i żałuje...]
Wysłany: 2006-12-14, 22:40
kiedys ogladalem M jak Milosc i teraz zaluje bo to byl dla mnie tylko stracony czas jak dla mnie to nie ma zadnego ,,zyciowego serialu " to wszystko to sa tylko dlugie tasiemce i tylko tyle
_________________ <<<Anar
Ela! Rámar Anaro tainë
or i cemen, an winta i huini.
Ve alda palla as sundor menelessë,
as olbar i rahtar númi cemenna. >>>
To są tanie produkcje, robione na potrzeby emerytów, którzy zabijają nadmiar wolnego czasu właśnie takimi pierdołami i tym samym utrzymują dość dużą oglądalność , a całą rzeszę miernych aktorzynów na przyzwoitym poziomie życia
_________________ "CO NIE MOŻE TRWAĆ DŁUGO,NIECH BYWA CZĘSTO"